vrijdag 29 oktober 2010

Fatboy® Pullover

Sta ons toe om onze nieuwe Fatboy Pullover te introduceren: de kunstzinnige broer van de Jacket. De op maat gemaakte Pullover past perfect over je Original en is verkrijgbaar in vier interessante thema’s: Moonwalker, Milkmaid, Postbag en Persian rug. Elk thema heeft zijn eigen historische waarde en is ideaal om je Original ronduit meesterlijk mee aan te kleden.

image003 De Pullover is in ieder geval een ideaal gespreksonderwerp. Zo zal hij, afhankelijk van de soort date die je mee naar huis neemt, net zo hard het ijs breken als de Titanic. Begin gewoon over je Pullover en zeg vaarwel tegen pijnlijke stiltes. En hallo tegen: “Ik wilde altijd al astronaut worden, maar toen vond ik mijn roeping als postbode”, gevolgd door “Interessant dat je over melk begint … want toevallig ben ik zelf ook een connaisseur van Johannes Vermeer én zuivelproducten.” Dankzij de Pullover kan een argeloos gesprek zomaar uitlopen op romantisch nakeuvelen tussen de lakens.

Zelfs als je niet per se de hulp van je Pullover nodig hebt om te scoren, zorgt hij er nog altijd voor dat je Original de show steelt. Het maakt niet uit welk thema je kiest, hij laat meer hoofden draaien dan een tennisfinale op Wimbledon. Waardevolle spullen als de Pullover horen natuurlijk wel veilig opgeborgen te worden, dus gebruik hem alleen binnenshuis. En hebben we al gezegd dat hij in de wasmachine kan? Want dat kan-ie!

Meer interieurnieuws