donderdag 24 maart 2011

Snelle oplossing voor gazonprobleem

Mede door de sneeuwval en de vorstperioden van de afgelopen winter heeft het gazon het stevig te verduren gehad. Kale plekken en mosvorming zijn dan ook een veel voorkomend gevolg. Grasspecialist Evergreen introduceert een ideale oplossing om kale plekken in het gazon vliegensvlug te herstellen.

Patch-Magic-10_10cm

Snel gazonherstel
Evergreen introduceert dit voorjaar een zeer snelle drie-in-één gazonhersteller: Patch Magic. Deze hersteller bevat een mix van graszaad, startvoeding en brokjes potgrond. De speciale potgrond is gemaakt op basis van geperste kokosvezel en werkt als een spons. Wanneer je water toevoegt, krijgt de grond volume. De kokosgrond absorbeert acht keer zijn gewicht in vocht en het volume verviervoudigt. De graszaden krijgen daardoor een vochtig en beschermend milieu en dat bevordert een zeer snelle ontkieming en goede ontwikkeling van een stevig wortelstelsel. Het graszaad ontkiemt binnen ongeveer vijf dagen bij een temperatuur van 15 graden Celsius. Zo herstel je, op de snelste en makkelijkste manier ooit, kale plekken in je gazon. In no-time heb je weer een strakke groene grasmat. 

Patch Magic verkrijgbaar bij tuincentra in een handige strooibus voor 10 tot 20 kale plekken (van gemiddelde doorsnee van 45 cm) voor een verkoopadviesprijs van € 10.95 of in een strooizak voor 20 tot 40 kale plekken voor een verkoopadviesprijs van € 15.95.

Kijk voor meer informatie op www.ilovemygarden.nl

Meer tuinieren