maandag 12 december 2011

Tuinontwerp-op-Maat.nl

Op dit moment vraagt u zich misschien af: wat wil ik met mijn tuin? Wat kan ik doen om mijn oudere tuin op te knappen of mijn nieuwe tuin naar mijn wensen te maken; hoe gaat dat?

Misschien heeft u te veel leuke ideeën of weet u juist helemaal niet hoe te beginnen. Wat u wel weet is dat u graag iets nieuws, iets anders wil, zodat u straks écht kunt genieten van uw droomtuin. Maar om te beginnen heeft u wellicht behoefte aan professionele ondersteuning. U bent waarschijnlijk op zoek naar een compleet plan voor uw tuin. Wel iemand die naar u luistert, die úw tuin uniek maakt en niet eentje die lijkt op die van de buurman.tuinontwerp

Een nieuwe tuin die past bij de uitstraling van uw huis? Een onderhoudsvriendelijke buitenkamer die toch ruimte biedt om te relaxen? Lekker samen buiten leven op uw dakterras, of een eigen stukje groen in uw stadstuin? Dat is wat een Tuinontwerp-op-Maat u kan bieden.

Met een Tuinontwerp-op-Maat.nl weet u precies hoe u uw droomtuin kunt realiseren, of wat u uw hovenier kan laten uitvoeren. Op basis van onze gesprekken en uw wensen, krijgt u een compleet plan voor uw tuin inclusief

• Tuinontwerp op Maat
• Beplantingsplan
• Beplantingslijst
• Collage
• Sfeerimpressie
• Werktekening

In een Beplantingsplan staat alle beplanting opgenomen, die speciaal voor uw tuin is uitgezocht. Daarbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de stand van de zon, de hoogte van de beplanting, ook als ‘ie straks volwassen is, de kleur en de bloeiperiode; bijvoorbeeld, hoe de plant in de winter uitziet. Dit om een tuin te creëren waar u het hele jaar van kunt genieten!

Een Tuinontwerp-op-Maat.nl is een totaalplan, volledig op mekaar afgestemd. Dit betaalt zich uit, zeker op de lange termijn. Ik weet dat men soms denkt, och, die beplanting is niet zo relevant. Totdat die leuke struik zo erg groeit dat de halve tuin wordt ingenomen….

U ziet dus uw persoonlijke wensen vertaald worden in een design voor uw tuin. Hiermee kunt u hoveniers vragen om een offerte, of zelf met de uitvoering beginnen, zodat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

U bestelt een Tuinontwerp-op-Maat.nl eenvoudig via de site, en vervolgens brengen we uw wensen in kaart. Na een telefonisch overleg gaat het team van professionele tuinonwerp(st)ers aan de slag, en krijgt u uw compleet tuinplan binnen drie tot vijf werkdagen per e-mail en per post. Een Tuinontwerp-op-Maat.nl kost slechts €199 bij tuinen tot 200m² en €299 bij tuinen tussen 200m² en 400m².

Gun uzelf de vreugde, het plezier en het genieten van een professioneel ontworpen droomtuin. Als u nu begint met een Tuinontwerp-op-Maat.nl, kunt u al in het voorjaar klaar zijn. Kijk voor meer informatie op www.Tuinontwerp-op-Maat.nl of stuur ons een e-mail op info@Tuinontwerp-op-Maat.nl.