maandag 27 januari 2014

Noviteiten freistil 2014


freistil is op zoek gegaan naar het ultieme thuisgevoel. Daarbij stuitte ze op de kleine weverij Wittek in de Oostenrijkse deelstaat Salzburg. Wat er zo bijzonder is aan deze weverij? De mensen die er werken, verwerken het thuisgevoel in de liefdevol geweven stoffen – elke dag weer. Je hoeft de stoffen alleen even te zien en kort aan te raken en je wordt meteen betoverd door de schoonheid en voelt direct de liefde voor het traditionele handwerk.

freistil_173_13_rolf-benz-meubelen

Tijdens het struinen tussen de voorraad stoffen uit het meer dan 40-jarige bestaan van de weverij, ontdekte het team van freistil een kleine schat: traditionele, door de voormalige dorpswever ontwikkelde patronen die herinneren aan kostbare borduurwerken – een vondst die ons bijzonder fascineerde. Voor freistil hebben wij uit de ruime keuze aan stoffen een kleine, fraaie selectie samengesteld, die volgens ons het ultieme thuisgevoel overbrengt. De stoffen zijn overduidelijk met hart en ziel bewerkt en zitten vol emotie. Dit gevoel weet iedereen te bereiken.

De stoffen staan prachtig op kussens – voor dat knusse thuisgevoel. Je kunt er echter ook voor kiezen om je lievelingsmeubelstuk van freistil volledig met de stoffen te laten bekleden. Helemaal volgens ons freistil-motto: "Ik geef mijn wereld vorm, zoals ik graag wil".

gratis woonbrochures-3