donderdag 3 april 2014

Pittige barbecue

Het wordt een hete zomer! De Belgische barbecuespecialist Barbecook introduceert de Major Chili. Met deze pittige, vuurrode barbecue begint een passievol feestje extra snel. Ook nieuw: een set accessoires in dezelfde kleur. Laat de zomer maar beginnen!

barbecook-chill-01

Vurig
De Major Chili  heeft een krachtig en constant vuur dat je eenvoudig onder controle houdt door de regelbare luchttoevoer en een in hoogte verstelbaar rooster. Je kunt extra snel (na ongeveer 15 minuten) gaan grillen door het QuickStart-systeem. Dankzij dit unieke aanmaaksysteem heb je bovendien geen (chemische) aanmaakblokjes meer nodig. Het vuur van de barbecue is zeer eenvoudig te reguleren met de knop aan de buis. Staat de barbecue ‘open’ dan wordt het vuur krachtiger, door te sluiten wordt het vuur getemperd. Na gebruik is de barbecue eenvoudig schoon te maken.

barbecook-chill-02

Heet
Barbecook introduceert bij de Major Chili ook kookgerei (spatel, vork en tang) in dezelfde vuurrode kleur. Voor het bereiden van een hele kip, pizza of toast gebruik je de Dome. Dat is een warmtereflecterende kap die je eenvoudig op de houtskoolbarbecue bevestigt. Kip gaart rondom en de kaas op je pizza smelt. De hittereflector zorgt voor gelijkmatige garing en in tegenstelling tot een gewoon deksel, houd je dankzij de half open Dome zicht op de vorderingen van de gerechten.

barbecook-chill-03

Tip: Wanneer je de ‘voet’ van de Major Chili vult met water staat deze extra stabiel en worden houtskool en as direct gedoofd mocht de barbecue onverhoopt omvallen.