zondag 15 februari 2015

KEK AMSTERDAM LANCEERT COLLECTIE BIG BUTTERFLIES INTERIEURSTICKERS

Goed nieuws voor alle fans van KEK Amsterdam. Het bedrijf komt met een compleet nieuwe collectie interieurstickers. In samenwerking met het Deense fotografen duo Hagedornhagen ontwierp het Nederlandse familiebedrijf een serie muurstickers met levensechte vlinders. De foto’s zijn zo bewerkt, dat het lijkt alsof de vleugels zijn ingekleurd met kleurpotlood. Een unieke binnenkomer in de hal, verrassend in de woonkamer of rustgevend boven het bed in de slaapkamer. KEK Amsterdam lanceert de nieuwe collectie op 1 en 2 februari 2015 tijdens de vakbeurs showUP in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

kek-amsterdam-vlinder-butterfly-muurstickers-1kek-amsterdam-vlinder-butterfly-muurstickers-2
Unieke samenwerking
Tijdens de vorige editie van showUP viel het team van KEK Amsterdam als een blok voor de art prints van Hagedornhagen: eigenzinnige bewerkingen van levensechte beelden van kleurrijke vlinders. Onder de indruk van de stijl van de fotografen kwam er een unieke samenwerking tot stand. Het resultaat: een serie interieurstickers die perfect aansluit bij de collecties Birds met allerlei vogels en Home Trees muurstickers van fotografische boomstammen.

kek-amsterdam-vlinder-butterfly-muurstickers-3
Vlinders in huis
De collectie Big Butterflies bestaat uit tien kleine vlinders, drie in XL-formaat en drie sets van telkens vier vlinders (één grote en drie kleine). De nieuwe serie is verkrijgbaar vanaf € 7,95 voor een kleine sticker tot € 19,95 voor een XL vlinder. De sets kosten € 29,95 per stuk. Net als de andere collecties van KEK Amsterdam, zijn de stickers gemaakt van hoogwaardige matte vinylfolie, bestand tegen water en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bovendien zijn ze niet alleen geschikt voor op de muur, maar ook voor bijvoorbeeld deuren, kasten en andere meubels. Zolang de ondergrond maar vlak en strak is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

kek-amsterdam-vlinder-butterfly-muurstickers-4
De lancering: mis het niet!
KEK Amsterdam breidt zijn collectie muurstickers voor volwassenen en kinderen verder uit. De Big Butterflies worden gelanceerd op de beursstand van KEK Amsterdam (stand 141) tijdens de vakbeurs showUP. Kom de nieuwe collectie bewonderen op 1 en 2 februari 2015 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, vlakbij Schiphol. Met de nieuwe serie muurstickers laat KEK Amsterdam levensechte vlinders rondfladderen in huis.

Voor meer muurstickers en wanddecoratie inspiratie kijk ook eens op Wonenonline.nl