donderdag 9 juli 2015

Brabantia’s FlatBack+ pedaalemmer nu ook in Wit en Passion Red

Brabantia’s FlatBack+ pedaalemmers, de meest ruimtebesparende pedaalemmers ooit, zijn nu ook verkrijgbaar in fris Wit en vurig Passion Red. Dus of je je keuken nou wat pit wilt geven of je juist rust zoekt, de 30- en 40 liter FlatBack+ is een must-have ingrediënt.

Past overal
Ruimte nodig? De FlatBack+ ruimtebesparende pedaalemmers passen dankzij hun rechte achterkant in elke hoek. Dus hoe bescheiden je keuken ook is en welke smaak je ook hebt, er is een FlatBack+ pedaalemmer die bij je past. De FlatBack+ is er in het tijdloze (en Fingerprint Proof) Matt Steel en spannend Mineral Pink, Mineral Mint en Mineral Blue. Brabantia voegt nu ook een Wit en Passion Red versie toe aan de collectie. Mixen en matchen maar!



Binnenpretjes
FlatBack+ pedaalemmers gaan geruisloos open met een pedaal dat lichtjes is te bedienen. Het slimme scharnierontwerp voorkomt dat het deksel de muur raakt. Nog meer voordelen: de zachte handgreep maakt de emmer lekker volgzaam. Je sleept hem achter je aan tot de perfecte plek is gevonden. Ook afvalzakken vervangen is een makkie met de handige grepen aan de binnenemmer. Zet de emmer in de hoogste stand en klaar ben je. En: geen overhangend plastic te zien aan de buitenkant!

Je ideale maatje
De FlatBack+ pedaalemmer is verkrijgbaar in een 30-liter en een 40-liter versie en heeft een garantie van tien jaar. En omdat twee slimme producten je leven leuker maken dan één, maakten we PerfectFit afvalzakken die – de naam zegt het al – perfect passen bij jouw pedaalemmer. Met iedere afvalemmer maken wij het leven een beetje mooier.