maandag 9 november 2015

Moois voor aan de muur van HippeKidsKamer

Je ziet ze regelmatig voorbij komen; reportages en blogs over de meest prachtige kinderkamers. Krijg jij daarvan ook zo’n zin om de kamer van jouw kindje onder handen te nemen? Vaak is een complete make-over van de baby- of kinderkamer niet nodig. Met wat nieuwe accessoires, mooie posters en hippe muurstickers geef je de kinderkamer een snelle metamorfose. HippeKidsKamer kan je hierbij helpen en heeft genoeg gave accessoires en hebbedingen om de kinderkamer een complete restyle te geven!

muursticker-indianen-tipi-s-zwart

Net als bij bestaande kinderkamers worden bij een nieuw in te richten (baby) kamertje de muren vaak een beetje vergeten. Een leuk behang of een likje verf erop, maar dan? De aankleding van de muur kan heel sfeerbepalend zijn. Ben jij de babykamer aan het inrichten of wil je zonder al te veel gedoe graag wat anders? Vergeet dan vooral de muren niet!

multi-box-sinus-roommate-wit

Muurstickers, posters of kaarten

Posters en kaarten aan de muur zijn weer helemaal hip, maar ook muurstickers zijn terug van weggeweest. Maar wel in een nieuw jasje: lekker stoer en een tikkeltje eigenwijs. De indianen tipi’s op kinderkamers zien we al een tijdje, maar deze trend heeft zich uitgebreid naar posters en muurstickers en zelfs interieur accessoires, compleet met pijlen en veren. Ga je toch liever voor lief en kleurrijk? De populaire ABC poster is leuk en leerzaam tegelijk! De leukste vriendjes van deze Alfabet poster zijn ook uitgebracht op A4 of ansichtkaart formaat.

ijscolamp-roze-en-lightbox

Pleased to meet; voor kleine avonturiers

Ook heel avontuurlijk en passend binnen de indianen trend zijn de prints en accessoires van Pleased to meet. HippeKidsKamer is de eerste Nederlandse webshop die de originele producten van dit Duitse merk verkoopt. Gespot op de beurs in Parijs en nu in Nederland verkrijgbaar. De producten worden lokaal ontworpen en geproduceerd. De collectie bestaat uit kussenhoezen, plaids en prints die in gelimiteerde oplage zijn gedrukt en met de hand gesigneerd.

Wandrekjes en verlichting

Niet alleen handig maar ook heel decoratief zijn de wandplankjes en wandrekjes die je vanaf november bij HippeKidsKamer kunt vinden. En zoek je nog iets origineels om op deze plankjes neer te zetten? De geweldige lightbox voor jouw eigen quotes of de schattige ijsco- en peer lampjes zijn een echte eyecatcher!

wandlamp-huisjes-roommate-wit

Over HippeKidsKamer

HippeKidsKamer is ontstaan uit liefde voor mooie dingen en een passie voor interieur, drie geweldige kleine meiden en een unieke kans om een droom te verwezenlijken. Styliste Vanessa Lakerveld is de drijvende kracht achter het bedrijf. Voor wie niet zo’n held is in combineren is de webwinkel ingedeeld op kleur of thema. Zoals de trends van dit moment: zwart-wit of pastels en mintgroen. Shop de look!

Wie de prachtige producten in het echt wil bewonderen is welkom tijdens Flavourites Live van vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november in Amsterdam, waar HippeKidsKamer met een stand aanwezig is.

Meer kinderkamer inrichten trends en tips vind je op Wonenonline.nl