vrijdag 18 december 2015

Hippe meubels, cadeau's en accessoires voor de jonge generatie

Iedereen kent wel zo’n winkeltje waar je binnenloopt en eigenlijk alles wilt hebben. Maak dan maar eens kennis met De Kleine Generatie, dé ultra-hippe webshop voor kids. Hier kun je terecht voor originele (kraam)cadeaus, mooie inrichting voor de baby- of kinderkamer en accessoires van geweldige merken.

Met liefde samengesteld
Je merkt aan alles dat de collectie van De Kleine Generatie is samengesteld door iemand met veel liefde voor interieur, lifestyle, design en kinderen! Of je nou op zoek bent naar meubilair, behang of een fantastische accessoire om de kinderkamer mee op te vrolijken, hier vindt je het! Het assortiment van De Kleine Generatie is eigentijds, hip én origineel. Ideaal dus om een mooie baby- of kinderkamer mee in te richten of een gaaf kraamcadeautje uit te zoeken. Ook voor kleding ben je hier aan het juiste adres.


Handig zoeken!
Het is natuurlijk al reuze fijn dat De Kleine Generatie de betere merken voor je verzameld heeft, maar het is nog handiger dat je in de webshop kunt winkelen op thema en kleur. De vernieuwde website heeft een praktische navigatie waardoor je eenvoudig door het enorme aanbod heen surft. Daarnaast kun je ook zoeken op prijs, ideaal als je op zoek bent naar een cadeautje binnen een bepaald budget. Ben je even inspiratieloos en weet je niet waar te beginnen? Geen probleem… De Kleine Generatie brengt je met diverse tips en moodboards zo weer op nieuwe leuke ideeën.


Bekijk het complete assortiment van De Kleine Generatie op www.dekleinegeneratie.nl.

Over De Kleine Generatie
De Kleine Generatie wordt gerund door Bianca van Duinen die vanuit haar eigen visie en ervaring de beste kinderspulletjes heeft geclusterd onder één dak. Wat je besteld wordt gratis (en binnen twee dagen) verzonden en je kunt het achteraf betalen. Het spaarsysteem zorgt dat het winkelen nog aantrekkelijker wordt! De shop biedt een van de grootste online collecties van de prachtige merken Sebra, Roommate en Done by Deer. En voor wie dat wil, is er altijd een stukje persoonlijk advies.