donderdag 10 maart 2016

De 15 leukste eierdopjes voor pasen

Hoe leuk is het om met pasen uit een superorigineel eierdopje je paaseitje te eten? We hebben de 15 leukste eierdopjes voor je op een rijtje gezet. En.... geen eitje zonder peper en zout en daarom ook de 10 leukste peper en zout stelletjes.


Astronaut eierdopje
Heb je zin om je lief eens lekker te verwennen met een uitgebreid ontbijt op bed? Of brunchen jullie elke dag uitgebreid aan tafel met z’n allen? Maak je ontbijt extra bijzonder met het Eggbot eierdopje van Mustard. Dit grappige eierdopje heeft de vorm van een astronaut. En zo kun je elke ochtend een buitenaards lekker ontbijtje op tafel zetten.


Ufo eierdopje
Het lekkerste eitje wordt geserveerd in het Eggsplorer eierdopje van Mustard. Zo maak je een buitenaards lekker ontbijtje voor je geliefde. Ook kinderen vinden dit eierdopje in de vorm van een ufo ontzettend leuk. Dus wil je ze eindelijk eens goed laten eten, dan is dit het cadeautje waar jaar opzoek bent.

Eierdopje in de vorm van een pan
Stel je toch eens voor: een romantisch ontbijt op bed. Een dienblad met een roos, een heerlijke cappuccino en toast in de vorm van een hart. Natuurlijk mag een glas versgeperste sinaasappelsap en een eitje niet ontbreken. De jus in een wijnglas en de eieren in een... pan. Tja, wij kunnen er ook niks aan doen. De Pannen eierdopjes van Invotis zien eruit als een pan.


Raket broodvorm
Houd je van eieren bij je ontbijt? En heb je een stiekeme obsessie voor astronauten en de ruimtevaart? Koop dan snel de Eggstronaut ontbijtset. Deze leuke set bestaat uit een eierdopje in de vorm van een astronaut, inclusief helm en lepeltje die hij vasthoudt als een vlag.


Eierdopje in de vorm van een zombie
Ontbijten wordt een stuk leuker met de Zombie Eggpocalypse ontbijtset. Deze set bestaat uit een eierdopje in de vorm van een zombie, wiens hoofd op ontploffen staat. Je zachtgekookte eitje kun je lekker uitlepelen met je toast, wat je natuurlijk hebt gesneden met de toastsnijder.


Eierdopje in de vorm van een tank
Alles wat je nodig hebt voor een lekker ontbijtje is de Egg-Splode ontbijtset. Dit is een toastsnijder en eierdopje in één. Je toast kan je zo snijden dat het lijkt op een soldaatje (sterker nog, drie tegelijk) en het ei zet je in de tank. Zo kan je je toast lekker in een zacht gekookt eitje dippen.


Eierdop in de vorm van Koning Arthur
Begin iedere dag met een vers gekookt eitje in de Koning Arthur eierdop én met een lach op je gezicht. Deze grappige eierdop van Peleg Design zorgt ervoor dat jouw ei heel blijft totdat jij hem opeet. Met de handige bijgeleverde lepel kun jij het zacht gekookte ei uitlepelen en lekker opeten. De koning Arthur eierdop is handig en staat leuk op je tafel. Het liefst een ronde tafel, natuurlijk.


Eierdop in de vorm van een sumo worstelaar
Laat je eieren in de ochtend met elkaar worstelen met de Sumo eierdop. Deze grappige eierdoppen van Peleg Design zien eruit als sumo worstelaars. De eierdoppen worden geleverd in een set van twee met een rode en zwarte sumo worstelaar. De eierdoppen zijn niet alleen handig wanneer je een lekker zacht gekookt eitje wilt eten, ze zien er ook nog eens grappig uit.


Donkey Products Frida Eierdop - Klauwen
We zeggen niet voor niks 'een ei hoort erbij'! Want bij een gezellige, goedgevulde ontbijttafel hoort natuurlijk een lekker gekookt eitje.

Eierdop Frida maakt van ieder ontbijt een feestje! De eierdop is voorzien van twee klauwen die ervoor zorgen dat je eitje met twee 'benen' op de grond blijft staan.


Eierdop Set van 2 - Clown
Zijn vrolijke gezicht en hoge siliconen hoed zijn vrolijk en tevens heel functioneel. Het hoedje zorgt er namelijk voor dat uw eitje lekker warm blijft en is te gebruiken voor de eierschaal. De eierdop heeft inclusief zijn hoedje een hoogte van 9,5 cm en is vaatwasserbestendig.


Zuperzozial little egg heads eierdop set van 6 - multi
Dat is nog eens vrolijk wakker worden: met een vers gekookt eitje in een Zuperzozial eierdop! De gekleurde eierdopjes van Zuperzozial zorgen voor een gezellige ontbijttafel. Zo wordt elke avondmens, toch een ochtendmens! De Zuperzozial eierdopjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe en maïs.


Zack collo eierdopje
Ontbijten in stijl doet u natuurlijk met een gekookt eitje, maar ook met dit prachtige Collo eierdopje van ZACK. Het eierdopje is vervaardigd uit spiegelglans RVS. Dit geeft het eierdopje een stijlvolle en klassieke uitstraling. Perfect wanneer u eens lekker uit wilt pakken met een mooi gedekte tafel.


Koziol a-pril eierdopje
Dit leuke A-PRIL eierdopje van Koziol ziet er prachtig uit op de gedekte tafel. De bloem met haar vijf blaadjes maakt ruimte voor de schil van het gepelde eitje. Zo hoef je nooit meer een apart bakje te pakken voor de schil. Het flower power eierdopje is gemaakt van kunststof en de frisse kleur maakt deze ook nog eens leuk om te zien.


Siliconezone 'egg chair' eierdopjes
Deze leuke gift set van Siliconezone bestaat uit maar liefst vier gekleurde eierdopjes in de vorm van een stoel met daarbij passende lepeltjes. Door het materiaal zijn de eierdopjes ook geschikt om in de vriezer, magnetron of oven te doen. U kunt de eierdopjes daarom ook vullen met iets lekkers en ze als bakvormpjes gebruiken.


Vacuvin eierkussens
Eierdopjes zijn verleden tijd want Vacuvin heeft de Egg Pillow uitgevonden! De eierkussens van Vacuvin brengen kleur op de ontbijttafel! Deze mini fatboy zorgt ervoor dat eitjes kunnen loungen.