woensdag 20 april 2016

KLEIN NIEUWS

Brabantia voegt raspen toe aan Tasty Colours Collectie

Brabantia maakt de fijne keuken makkelijk, met drie nieuwe raspen: een gele rasp/schaaf, een fijne rode rasp en een grove in mint. Ze hebben allemaal een fijn handvat, een vlijmscherp roestvrijstaal geƫtst blad en een transparant dekseltje om dat zo te houden. Uiteraard zijn ze makkelijk schoon te maken, op te hangen en vast te houden. Met hun antislip onderkant en speciale ribbels blijven ze bovendien perfect op hun plek op een kom of snijplank. Een toptrio!


Hanneke van den Berg, category manager Food Enjoyment: ‘Onze raspen zijn ontworpen op gemak. Wil je extra kracht zetten, zet de rasp dan gerust in een hoek van 30 graden tegen je snijplank. Hij is zo ontworpen dat ‘ie niet wegglijdt.’

Fijne keuken
Rasp je knoflook of kruiden makkelijk en direct in een kommetje. Of gebruik deze fijne rode handrasp voor het maken van citroenrasp. Het antislip handvat en grote vlak maken raspen gemakkelijk. Super voor al die kleine toevoegingen die de fijne keuken zo heerlijk maken.


Grootse rasp
Het raspen van verse ingrediĆ«nten brengt de smaak sterker naar boven. Een makkelijke manier om van je gerecht een topschotel te maken. Kies wat je wilt: kool, appels, zachte kaas, aubergine, worteltjes… Deze mintkleurige grove rasp krijgt haast alles klein.

Say cheese
Deze gele rasp/schaaf is ideaal voor Parmezaan, komkommer, wortel en nog veel meer. Hij maakt zelfs chocoladevlokken voor je, voor een zoet detail bij je favoriete toetje. Voorkom smelten en vlekken door de chocola en de rasp eerst een paar minuutjes in de vriezer te leggen. Raspen maar!


Nieuwe Tasty Colours Collectie
Brabantia handraspen hebben 5 jaar Brabantia garantie. Deze fijne keukenhulpjes zijn onderdeel van de nieuwe Brabantia Tasty Colours Collectie; een nieuwe lijn must-haves voor in de keuken in kleuren die zijn afgeleid van voedsel. De meer dan 50 kleurrijke artikelen zijn niet alleen handig in de keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes.