zaterdag 23 april 2016

Rolf Benz TONDO. Perfect zitten, perfect loungen.

Met het nieuwe bankprogramma TONDO wint de woonkamer aan spanning. In de ongelofelijk zachte gestoffeerde bank kunnen verschillende zitdiepten en rughoogten worden gecombineerd. Zo ontstaan persoonlijke bankcomposities met een nieuwe, eigenzinnige uitstraling. De organische vormen, de uitnodigende look met kussens en twee luxueuze comfortconcepten maken TONDO tot een perfect middelpunt van het woonlandschap.


Met TONDO zijn uiteenlopende indelingsoplossingen en verschillende zitposities mogelijk. Enerzijds zijn er ergonomisch vormgegeven bankelementen met normale zitdiepte, naar keuze met een lage of een hoge rugleuning. Anderzijds zijn er elementen met een nonchalant-loungeachtige extra diepte en bijpassende hoge rugleuning. Door de combinatie van deze speelse elementen kunnen ongebruikelijke woonscenario's worden gecreëerd, zowel vrijstaand in de ruimte als vlak tegen de wand.

Met losse rugkussens in twee hoogten kan het zit- en ligcomfort van TONDO in elke situatie perfect worden aangepast. De bijzondere zachtheid van de bank wordt nog eens extra benadrukt door fraaie naaddetails. Ook het ingetogen spel met de organische vorm en de vertrouwde hoge afwerking kenmerken TONDO direct als een origineel van Rolf Benz.


Met de comfortuitvoeringen Lounge Deluxe en Lounge Plus voldoet het bankprogramma TONDO aan de verschillende zitvoorkeuren. Wie van nonchalant houdt, kies het nieuwe comfort Lounge Deluxe: de zitting bestaat uit drielaags koudschuim, een exclusieve mat in cassette-uitvoering en een uitvoerig bewerkt vlies. De rug is vervaardigd van 100% Solotex-vezel. Dit intelligente materiaal is ook verwerkt in de zitmat en zorgt voor een onvergelijkbaar zitgevoel.

De tweede, compactere comfortuitvoering Lounge Plus beschikt over een rustiger zitoppervlak. Die bestaat uit een interactieve verenkern, een koudschuim-gedeelte uit meerdere lagen en een zitkussen.


Ter introductie is Rolf Benz TONDO in de succesvolle editie "droomstoffen voor droomprijzen" leverbaar. Deze editie is uitgebreid met nieuwe kwaliteiten en concepten. Op die manier kan TONDO tegen zeer aantrekkelijke prijzen heel individueel op stilistische wijze worden geïnterpreteerd.