woensdag 4 mei 2016

In the mood voor een nieuwe vloer

Moods van Moduleo biedt een mix & match van verschillende formaten, patronen en dessins. Een vloer was nog nooit zo persoonlijk. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een originele vloer zorgen.

Een strak visgraatpatroon of liever contrastrijke vijfhoeken met meerdere houtsoorten of speelse driehoeken? Er is keuze uit diverse formaten zoals: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Ook kan er gekozen worden uit diverse patronen, zoals hout en steen dessins en combinaties daarvan. Deze collectie inspireert om een unieke en individuele vloer te creëren


De eigenschappen van Moduleo
Moduleo dé specialist voor hoogwaardige, modulaire luxe vinyl vloeren in planken of tegels ook LVT genoemd (Luxury Vinyl Tiles).. Deze zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus. De vloer is aangenaam en voelt warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Moduleo wordt in een moderne groene fabriek gemaakt in Avelgem (België), die door windturbines wordt aangedreven. De vloeren bevatten tot 50 % gerecyclede materialen en zijn op hun beurt ook recyclebaar. Bij de ontwikkeling van elke nieuwe collectie staan zorg voor kwaliteit en milieu steeds centraal.