maandag 23 mei 2016

Kleurrijke whiteboards

Witte, saaie en degelijke whiteboards… je ziet ze vaak op kantoor of misschien heb je er eentje in huis. Ze zijn ontzettend handig, maar waar hang je zo’n board op? Want het oog wil natuurlijk ook wat en ze zorgen niet bepaald voor een gezellige sfeer. Dat kan anders dacht Dutch Design Brand. Daarom lanceert het bedrijf een serie whiteboards met geweldige prints die je juist wilt laten zien. De nieuwe whiteboards zijn niet ‘white’ maar juist ‘colourful’ en geven net dat beetje extra sfeer in huis of op de werkvloer!


 Onder het mom van ‘het oog wil ook wat’ brengt Dutch Design Brand een kleurrijke serie nieuwe whiteboards op de markt. Het degelijke witte board is van de baan en heeft een hip en modern jasje gekregen. De borden zijn bedrukt in de herkenbare prints van het merk en sluiten perfect aan op de overige producten. De stijlvolle Dutch Design Whiteboards zijn handig om bijvoorbeeld een boodschappenlijst, to-do-list of inspirerende tekst op te vermelden. Deze whiteboards hoef je niet meer te verbergen, maar worden juist een eyecatcher in elke ruimte!


Verkrijgbaar in vier prints
De whiteboards zijn leverbaar in vier verschillende prints en zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Ze zijn verpakt in een stijlvol tasje en worden geleverd met whiteboard marker. Het karton is FSC gecertificeerd en de whiteboards worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het inpakken, opslaan en leveren van de boards wordt verzorgd door een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Whiteboards hebben een verkoopprijs van € 14,95.


Over Dutch Design Brand
Dutch Design Brand staat voor praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Eigenaren Tim Várdy en Suzan Bergman vinden het belangrijk dat ze betaalbaar design bieden dat toegankelijk is voor een grote groep mensen, met respect voor mens en milieu als basisvoorwaarde. Andere succesvolle producten van dit merk zijn o.a. de Dutch Design Chair en de Dutch Design Lamp. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt.