vrijdag 6 mei 2016

Mini & Momo hippe kinderkameraccessoires

Sinds april 2016 is Nederland een webshop rijker. Mini & Momo verkoopt mooie en kwalitatieve accessoires, speelgoed en unieke musthaves voor baby’s en kinderen. Leuk als kraamcadeau, maar ook voor ouders-to-be. Vanaf nu hoef je niet meer stad en land af om echt unieke spullen te ontdekken.

Mini & Momo werd opgericht door Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken uit Teteringen. Vanaf 1989 beste vriendinnen en samen opgegroeid. Vanwege hun gedeelde liefde voor kinderen en passie voor mooie en unieke producten, besloten zij hun krachten te bundelen. Dit leidde tot een webwinkel vol mooie en kwalitatieve benodigdheden en accessoires voor baby en kind. Maar Mini & Momo is meer dan alleen een winkel. Daarom vinden consumenten op de website ook algemene nieuwsberichten, tips over babyverzorging en ideeën voor kinderkamerstyling.


Baby- en kinderkameraccessoires
Het assortiment van Mini & Momo bestaat uit baby- en kinderkameraccessoires, verzorgingsproducten en speelgoed voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk aan wanddecoratie, kussentjes, muziekdoosjes, servies, swaddles, houten speelgoed, knuffels en rugzakken. Anoek en Marieke gaan niet alleen voor producten die kinderen mooi vinden, maar vinden het ook belangrijk dat het design en de kleuren ouders aanspreekt. Er is heel bewust gekozen voor merken die staan voor kwaliteit en die werken met natuurlijke materialen, zoals organisch katoen en hout.


Merken met een verhaal
De collectie bestaat uit producten van populaire merken zoals Noodoll, KG Design en Naïf Baby Care. Maar ook minder bekende merken met een mooi verhaal zijn aanwezig. Zo is er bijvoorbeeld Aden & Anais, met heerlijke swaddles en doeken ontworpen door een Australische moeder die maar niet de doeken kon vinden die haar moeder en oma vroeger gebruikten. Of het servies van Buddy & Bear, bedacht door een stel dat zich afvroeg waarom kinderservies er niet ook mooi kon uitzien voor volwassenen. Een populair merk in de shop is Le Toy Van. Een Engels merk met prachtig houten speelgoed met een mooi design, dat toch heel betaalbaar is. Bestsellers zijn de blokken en puzzels met bosdieren, de houten koekjes, taartjes en ijsjes. Deze staan garant voor uren speelplezier.


Trots
Een merk waar Anoek en Marieke extra trots op zijn is Little Sapling Toys. Dit familiebedrijf uit Amerika maakt handgemaakte houten bijtringen in de leukste vormen. Hoe leuk is het om je kind een bijtring in de vorm van een donut, ananas of vliegtuig te geven? Deze bijtringen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Mini & Momo.


Over Mini & Momo
Mini & Momo biedt persoonlijke service en besteedt veel aandacht aan de verzorging van de bestellingen. Zo versturen Anoek en Marieke de bestellingen altijd mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje. Een echt feestje om uit te pakken dus! Bekijk de volledige collectie van Mini & Momo op www.mini-momo.nl.