dinsdag 24 mei 2016

Petite Amélie de shoptip voor kinderkamers en unieke accessoires



Kinderkamers en unieke accessoires in verschillende stijlen
Petite Amélie – dat ooit begon in Lyon met het ontwerpen van een eigen lijn wiegjes - is inmiddels al enige tijd een begrip op het internet voor jonge en aanstaande moeders. Sinds april 2016 heeft Petite Amélie een eerste ‘stenen’ concept store geopend in Bussum precies midden in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Amersfoort. Met de komst van de eerste concept-store is het assortiment van Petite Amélie uitgebreid met originele meubels en accessoires voor de baby- en kinderkamer. Zeker de moeite waard om even te gaan kijken!


Eerste Nederlandse ‘Stenen’ winkel van Petite Amélie in Bussum
In de voetsporen van grote online retailers zoals bijvoorbeeld Amazon en Neckermann is ook PetiteAmélie begonnen met het openen van fysieke verkooppunten. In april 2016 is de eerste Petite Amélie concept store geopend in Bussum. In de Petite Amélie store vind je de complete serie babykamers, kinderbedden, bedtextiel en speelgoed met plezierige prijskaartjes. The place to be als je inspiratie zoekt voor de inrichting van de kinderkamer.


Kinderkamers en accessoires in verschillende stijlen
Petite Amélie heeft babykamers met unieke stijlen: van klassiek, romantisch tot aan modern en retro. Voor iedere ouder wat wils en met veel keuze in mooie en bijzondere accessoires zoals dekbedjes, kleurrijke kussens, ronde vloerkleedjes, poppenwagens en knuffels. Kortom, alles waarmee je een gezellige babykamer kunt inrichten. De accessoires zijn ook heel geschikt om cadeau te geven! Onweerstaanbaar leuk voor aanstaande opa’s en oma’s!


Betaalbare kinderkamers
Petite Amélie heeft vooral betaalbare meubels voor de babykamer. Zo is een complete babykamer al te koop vanaf 399 euro. Alle meubels zijn gemaakt van degelijke materialen, voornamelijk hout. Al het gebruikte hout is afkomstig uit Europa en voldoet aan alle Europese wetgeving en veiligheidsnormen. Robuust materiaal dat tegen een stootje kan. De babykamers worden binnen één dag, uit voorraad, gratis thuisbezorgd. Geen lange levertijden; wél zelf te kiezen leverdatum mogelijk.