zaterdag 18 juni 2016

Originele houten kraamcadeaus

Babykleertjes, boekjes of speelgoed zijn populaire cadeautjes om mee te brengen als je op kraamvisite gaat. Hartstikke leuk om te geven en te krijgen, maar echt origineel is het niet. Voor wie op een kraambezoek niet met de zoveelste knuffel of romper wil aankomen lanceert Hip & Hout een originele collectie houten cadeaus. Mooi, duurzaam en niet alleen erg leuk voor het kind, maar ook zeker voor de kersverse ouders.


Isabel, eigenaresse van Hip en Hout, vindt het heerlijk om dagelijks haar creativiteit om te zetten in nieuwe producten. En dat is te zien, want bij Hip & Hout shop je de meest geweldige houten decoratie artikelen en cadeautjes. Denk hierbij aan houten vlaggen en banners, tekstborden, geboorteborden of foto’s op hout. Gepersonaliseerde producten die je kunt voorzien van een naam, speciale tekst of een aantal mooie woorden. Nieuw bij Hip & Hout is de collectie houten zwangerschaps- en kraamcadeaus. Hiermee geef je niet alleen een uniek en duurzaam cadeau, maar vooral een blijvende herinnering!


Gepersonaliseerde blokken
De mijlpaalblokken (vanaf € 7,95) zijn een ware musthave voor de mamarazzi van tegenwoordig. Met deze blokken leg je namelijk de mooiste mijlpalen vast. Gebruik ze tijdens de zwangerschap om de groei van de buik te volgen of later om te zien hoe oud het kindje precies was bij elke mijlpaal. De set bestaat uit kleine blokken met alle cijfers en een groot blok met de teksten ‘dagen’, ‘weken’, ‘maanden’ en ‘jaar’. De mijlpaalblokken zijn te bestellen in diverse kleuren en in twee formaten.


Met de gepersonaliseerde naamblokken kan de kleine later zijn/haar eigen naam stapelen. Daarnaast staan deze stoere, robuuste en tijdloze blokken geweldig op de babykamer of kinderkamer. Een uniek decoratie item en eigenlijk zonde om mee te laten spelen! De naamblokken zijn te bestellen in verschillende kleuren en er kunnen ook extra zijden bedrukt worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen: van mini tot XL (€ vanaf 1,50 per blokje).


Stapelen maar
De geboortetorens (€ 17,95) zijn ook nieuw in het assortiment. Deze houten stapeltorens zijn gemaakt van beukenhouten blokken en verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierop zijn de gegevens van het kindje verwerkt; in twee stijlen, zodat je lekker kunt mixen & matchen. De geboortetorens zijn bijna 25 cm hoog en staan mooi op elke baby- of kinderkamer.


Voor fotografen in de dop
Met de stoere houten camera ‘My First Camera’ (€ 19,95) zorgt Hip & Hout ervoor dat kinderen, net als mama en papa, ook foto’s kunnen maken. Het fototoestel is gemaakt van gecertificeerd beukenhout en de lens en draaiknop bovenop kunnen echt draaien. Bij de camera wordt een mooi stoffen bewaarzakje geleverd en er kan gratis een handige band mee besteld worden. Helemaal als een echte professionele camera! De handgemaakte camera’s kunnen worden voorzien van de naam van het kind en fijn is dat het toestel ook kan worden aangepast voor linkshandige kinderen. Een leuk cadeau voor fotografen in de dop!