maandag 25 juli 2016

HOOG EN LAAG ZITTEN MET ROLF BENZ 650

Een nieuwe collectie stoelen en barkrukken van Rolf Benz kenmerkt zich door de bijzondere zitting waarbij twee houten schalen op kunstige wijze over elkaar zijn geplaatst.


Individualiteit ontstaat door de grote keuze in houtsoorten, onderstellen en materialen. Daarnaast kan het zitcomfort van stoel of kruk worden verhoogd door een op maat gemaakt doorgestikt kussen, uitgevoerd in de stof Kvadrat Revive, van 100 procent gerecycled polyester. Deze stof is leverbaar in diverse grijstinten en is dankzij zijn duurzaamheid en geringe ontvlambaarheid ook geschikt voor toepassing in projecten.


Het kussen kan ook worden bekleed met het ventilerend kunstleder. De PVC-vrije bekleding wordt milieuvriendelijk vervaardigd en heeft een zacht, soepel oppervlak met een uitstraling van leer. Ook hier is keuze uit diverse grijstinten.


Passend bij de stoel is een barkruk ontworpen die met zijn lage rugschaal een geheel eigen effect laat zien. Hij is leverbaar in de zithoogten 70 cm en 80 cm en kan eveneens worden bekleed met een zitkussen.