zondag 7 augustus 2016

TEA-JAY® – Verfrissende thee

Met de ijstheemaker TEA-JAY® wordt theedrinken vanaf nu een verfrissende belevenis. Het voor blomus typische, puristische design maakt de TEA-JAY® de optische highlight van iedere gedekte tafel. Zijn eenvoudige bediening maakt een snelle een eenvoudige bereiding van een heerlijke ijsthee mogelijk, geheel naar eigen smaak.


In de glazen karaf van de TEA-JAY® worden volgens recept ijsklontjes, verse fruit, sap, water of siroop gevuld. In het bovenste opzetgedeelte gemaakt uit mat rvs is een filter geïntegreerd waarin de gewenste thee getrokken kan worden. Na het trekken van de thee kan de laatste stap van de bereiding direct bij de gasten worden uitgevoerd. Door het draaien van het filter loopt de hete thee via de ingrediënten, koelt direct af en er ontstaat een indrukwekkende mix van verschillende kleurige vloeistoffen. Dit bijzondere showeffect zal op iedere gedekte tafel indruk maken. De frisse ijsthee kan geheel zonder suiker gemaakt worden en kan direct worden geserveerd omdat de thee na het dichtdraaien van het filter niet weggegooid hoeft te worden.


Omdat bij het hoogwaardige design van de TEA-JAY® alleen thee past met een bijzondere kwaliteit, werkt blomus hier samen met samova®. Een Duits theemerk uit Hamburg uit het hoge segment. Uit de samenwerking zijn vele theecocktails ontstaan die in een receptenboekje zijn samengevat. Daarin staan zowel de dag- als ook de avondvarianten van de ijsthee die met en zonder alcohol gemixt kunnen worden.

Recepten en een theemonster worden meegeleverd.