zaterdag 3 december 2016

Silestone® presenteert Iconic White, het zuiverste, witter dan witte kwartswerkblad



Iconic White is exclusief ontwikkeld door de R&D afdeling van de Cosentino Group. Deze kleur wordt gekenmerkt door een superieure schoonheid waarin een zeer hoge witheidsgraad en een bijzondere glans een voorname rol spelen, evenals uitzonderlijke technische eigenschappen zoals de lage vloeistofopname en hoge bestendigheid tegen vlekken, stoten en krassen.
Deurne november 2016.- Silestone®, het meest vooraanstaande merk van kwartswerkbladen voor keukens en badkamers, introduceert Iconic White. Deze kleur is de zuiverste, meest glanzende en helderste witte kleur die er momenteel in de branche van kwartsoppervlakken bestaat.

Iconic White overtreft zelfs de legendarische Silestone® kleur Blanco Zeus, de meest verkochte kleur in de geschiedenis van het merk. Naast de superieure schoonheid, waarin een zeer hoge witheidsgraad een voorname rol speelt, bezit Iconic White ook onverslaanbare technische eigenschappen die alleen Silestone® kan garanderen: een lage vloeistofopname en hoge bestendigheid tegen vlekken, stoten en krassen.






Deze ontwikkeling kwam tot stand dankzij de dagelijkse inspanningen van de R&D afdeling van Cosentino Group, die het materiaal van een onovertrefbare witheid en een werkelijk buitengewone glans heeft weten te voorzien. Een indrukwekkende resultaat voor Cosentino Group en een trendsettende innovatie en ontwikkeling voor de branche voor kwartsoppervlakken, bestemd voor architectuur en design toepassingen.

Silestone® Iconic White is ontstaan om de meest veeleisende ruimten een grotere helderheid te verstrekken. Iconic White voorziet elke ruimte een perfecte combinatie van hygiëne en schoonheid in haar puurste vorm. Het geeft ieder particulier of openbaar project een eigen onderscheidende persoonlijkheid. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal kan Iconic White eigenlijk overal toegepast worden met een eindresultaat dat aan alle verwachtingen zal voldoen.

Iconic White is verkrijgbaar in de diktes 1,2 cm, 2 cm en 3 cm en kan worden gebruikt voor vele verschillende residentiële toepassingen in binnenhuisarchitectuur en interieurdesign, van werkbladen voor keukens en badkamers tot aan vloeren, wandbekleding, barbladen en tafels. Maar Iconic White van Silestone® kan ook heel goed worden toegepast in hospitality projecten. Denk daarbij aan uitgifte balies, recepties, toonbanken enz.



 Gratis woonbrochures